Valencia CF is verheugd het succes van hun seizoenskaarten campagne aan te kondigen voor het seizoen 2014-2015. In samenwerking met het in Londen gevestigde Two Circles heeft de club het aantal seizoenskaarthouders ten opzichte van seizoen 2013-14 met 3.500 stuks vermeerderd, waarmee hun ambitieuze verkoopdoelstellingen zijn overstegen.

Two Circles werkt sinds januari samen met Valencia CF en is aangesteld om de club te helpen met het verbeteren van de communicatie naar hun klanten. De seizoenskaartencampagne vertegenwoordigd een belangrijk onderdeel van het bureau’s werk sinds het einde van het vorige seizoen.

Luis Vicente, Chief Revenue & Marketing Officer bij Valencia CF: “De resultaten van ons werk met Two Circles zijn voortreffelijk. De seizoenkaarten campagne in het bijzonder illustreert de kwaliteit die het bureau ons helpt te leveren. Wij gebruiken nu data om onze klanten centraal te stellen in onze denkwijze en als direct resultaat daarvan behalen wij steeds onze bedrijfsdoelstellingen – we verheugen ons erop om te zien wat Two Circles ons in de toekomst nog meer helpt te bereiken.”

Sam Yardley, Lead Consultant bij Two Circles: “De samenwerking met Valencia CF is fantastisch en wij zijn verheugd met het succes dat ons innovatieve internationale partnership oplevert. Naast de resultaten van deze campagne, zijn we bijzonder trots op de manier waarop Valencia CF ons vertrouwen in data als een immens krachtige tool om commericiele kansen te ontgrendelen is gaan delen.

OVER TWO CIRCLES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *