Two Circles is een internationale sport marketing agency uit Londen. Wij ondersteunen sportorganisaties om sterkere banden met hun klanten te ontwikkelen. Onze bewezen methoden gebruiken data om omzet te verhogen. Vandaar “Data Driven Sport”.

Data is sport marketing aan het transformeren voor zowel sport rechthebbenden, sponsoren als mediapartners. Ons werk stelt onze cliënten in staat om de juiste informatie en producten aan de juiste klanten op het juiste moment aan te bieden …. via de juiste kanalen. De service stelt onze klanten in staat om betere relaties op te bouwen en meer omzet te realiseren.

Wat de doelstelling ook is: meer winst boeken, actieve leden werven, sponsorships of business seats verkopen of content maken. Het antwoord ligt in data. Two Circles heeft de expertise en ervaring om data te vertalen naar inzicht en inzicht te vertalen naar actie en resultaten.

Data is niet alleen voor ICT, het is essentieel in de directiekamer, om te kunnen beslissen op basis van feiten. Wij voorzien de directie van feiten en realiseren meetbare omzetgroei.

Wij zijn hier zeer succesvol in. In slechts drie jaar is ons team gegroeid van drie naar 55 internationale, zeer diverse medewerkers, waaronder Nederlandse teamleden. Wij zijn strategen. Wij zijn denkers. Wij zijn story-tellers, detectives, technologen. Wij zijn praktisch ingestelde mensen in een commerciële en digitale wereld. Wij zijn probleemoplossers.

Hetgeen we allemaal gemeen hebben – en wat ons inspireert ons werk te doen – is dat we sport in ons hart en klanten in ons hoofd hebben. De sportbranche omarmt de waarde van data en ziet de resultaten. Als sportliefhebbers van het eerste uur begrijpen wij dat er plaats is voor emotie en instinct, maar geloven we dat goed inzicht leidend moet zijn bij solide commerciële beslissingen.

Wij werken samen met gerenommeerde rechtenhouders in de sportindustrie, waaronder Manchester City FC, Valencia CF, Cricket South Africa, Liverpool FC, Fulham FC, the England and Wales Cricket Board, England Hockey, Federation Equestre Internationale, England Athletics, the Lawn Tennis Association, Bath Rugby, England Hockey en International Cricket Council.

MEER WETEN 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *