A giant banner depicting Fulham's greatest ever player, Johnny HaynesFulham FC heeft aangekondigd een lange termijn samenwerking aan te gaan met Two Circles, de dataspecialist voor commerciële groei voor rechthebbenden in de sportindustrie. Two Circles, de Agency of the Year winnaar bij de laatste BT Sport Industry Awards, gaat Fulham ondersteunen met een innovatieve oplossing waardoor fandata een centrale rol krijgt in de toekomstige groei van de club.

Het centraliseren van data uit verschillende systemen die de club gebruikt, inclusief Fulham’s social media kanalen en andere externe databronnen, gaat Fulham ongekend inzicht geven in hun klantenbase. Dit stelt Fulham in staat om effectievere marketing campagnes te genereren, de klantbenadering te verbeteren en commerciële groei te realiseren binnen ticketing, lidmaatschappen, merchandise en hospitality.

TASTBARE RESULTATEN

Sarah Brookes, Communicatie & Marketing Director bij Fulham: “Wij werken al enige tijd samen met Two Circles, waardoor wij veel betere kennis van onze supporters hebben gekregen en al tastbare resultaten hebben behaald. Zo hebben we bijvoorbeeld slechts vijf weken na het begin van onze seizoenkaartcampagne ambitieuze doelstellingen overtroffen. We hadden we niet gelukkiger kunnen zijn met de resultaten van dit project.”

Sam Yardley, Lead Consultant bij Two Circles: “Wij zijn zeer enthousiast over de samenwerking met Fulham FC. Aan de ene kant creëren wij meer inzicht in de huidige supporters, anderzijds bieden wij een oplossing die ervoor zorgt dat Fulham de juiste tools in handen heeft om hun fanbase in en buiten Londen uit te breiden in de komende jaren.”

OVER TWO CIRCLES

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *