ONZE SAMENWERKING MET ESP PROPERTIES, EEN WPP COMPANY

 

Two Circles is verheugd om aan te kondigen dat we toetreden tot WPP, om deel uit te gaan maken van ESP Properties, een nieuw opgezette consultancy, sales en investeringsonderneming voor sport- en entertainment rechthebbenden.

ESP Properties is specifiek opgericht om rechthebbenden in de sport- en entertainmentwereld te helpen om het maximale uit de digitale en data gedreven veranderingen in het medialandschap te halen, om commerciële groei te stimuleren. ESP Properties’ visie om commerciële en creatieve adviseur te zijn voor rechthebbenden past perfect bij de aanpak van Two Circles. Wij zijn verheugd om ons expertise om publieksinzicht, digitale creativiteit en op feiten gebaseerde resultaten in het hart van ESP Properties te plaatsen, als onderdeel van een wereldwijde, next-generation sport marketing organisatie. Two Circles behoudt haar hoofdkantoor in Londen (UK) met hetzelfde personeel en management structuur.

De investering van WPP in Two Circles via ESP Properties, biedt ons de middelen en het netwerk om onze branche vernieuwende data aanpak voor rechthebbenden verder te accelereren, welke zijn commerciële rendement consistent bewezen heeft sinds onze oprichting 3,5 jaar geleden. We zullen de komende maanden meer van onze plannen delen.

Deze samenwerking stelt ons verder in staat om onze onvoorwaardelijke focus op kwaliteit voort te zetten. Wij zijn zeer enthousiast over het vooruitzicht toegang te krijgen tot het brede en indrukwekkende portfolio van expertise en ondersteunende diensten binnen ESP Properties, die van groot voordeel zal zijn voor onze interne teams om een nog completere, gevestigde en internationale organisatie te worden. We kunnen ons zo richten op waar we het beste in zijn: het beste resultaat halen voor degenen die ons inzetten om hun klantengroei te stimuleren.

Het Team van Two Circles

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kristian Gotsch via kristian.gotsch@insidetwocircles.com of +31 (0)6 53 50 91 01.Image for International pgs 130515

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *